SHS ČMS

Vstup pro registrované:

Prohlášení SHS ČMS k návrhům státního rozpočtu

K návrhu státního rozpočtu na rok 2013:

Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska u příležitosti konání Národního zahájení Dnů evropského dědictví 2011 v Žatci připravilo, jako každý rok, text prohlášení k přípravě státního rozpočtu na rok 2012.

text zde.

K návrhu státního rozpočtu na rok 2012:

text zde.

K návrhu státního rozpočtu na rok 2011:

Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska u příležitosti konání Národního zahájení Dnů evropského dědictví 2010 připravilo, jako každý rok, text prohlášení k přípravě státního rozpočtu na rok 2011.

text zde.

K návrhu státního rozpočtu na rok 2010:

Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska u příležitosti konání Národního zahájení Dnů evropského dědictví 2009 připravilo, jako každý rok, text prohlášení k přípravě státního rozpočtu na rok 2010.

text zde.

K návrhu státního rozpočtu na rok 2009:

Sdružení historických sídel Čech, Moravy a Slezska u příležitosti konání Národního zahájení Dnů evropského dědictví 2008 připravilo, jako každý rok, text prohlášení k přípravě státního rozpočtu na rok 2009.

Text zde.

K návrhu státního rozpočtu na rok 2008:

„Vláda prosadí zvýšení podílu výdajů státního rozpočtu na podporu kultury postupně až na 1% státního rozpočtu. Vláda dále prohloubí průhlednost v nakládání s veřejnými rozpočty v oblasti kultury, podpoří víceleté a vícezdrojové financování i vnímání nákladů na kulturu jako investice do společenského a hospodářského vývoje… Vláda bude věnovat zvýšenou pozornost památkové péči a péči o kulturní dědictví.
( Citace z programového prohlášení vlády )
celé prohlášení SHS ČMS zde

« předchozí stránka